PRI Therapie

Stilstand en chaos in de diepte leren ontmantelen.

Somberheid

Wanneer je je regelmatig somber voelt, geen zin hebt om aan de dag te beginnen of al moe wordt van de gedachte dat je iets moet, dan kan het leven zwaar aanvoelen.

Vaak hebben deze gevoelens te maken met gedachten als ‘ik kan het niet’ of ‘ik deug nergens voor’ of ‘ik ben het niet waard’. Gedachten die je onderuit halen en waardoor je moeilijk in de actie komt.

Tijdens de PRI-therapie leer ik jou dat deze gedachten illusies zijn en hoe je deze kunt ontmantelen, zodat jij het leven met vertrouwen en plezier kunt beleven.

Frustratie

Frustraties, boosheid en irritaties zetten anderen, partner, geliefden, collega’s, leidinggevenden en vrienden op een afstand. Dat is even prettig, maar uiteindelijk is het eenzaam. Je voelt je misschien niet gehoord en gezien en het lukt niet om de ander te veranderen of rekening met je te laten houden.

Vaak ‘helpt’ boosheid je om pijn of verdriet niet te voelen. Anderen de schuld geven lijkt dan een oplossing. Als de ander nou maar eens… Die gedachten en gevoelens ontstaan onbewust en razendsnel. Gelukkig kun je er wel wat aan doen!

Tijdens therapie ontdekken we waar je in je boosheid van weg wilt en hoe je het onderliggende verlangen een stem geeft.

Stress

Misschien ben je altijd maar in de weer en lukt het moeilijk om rust te nemen of iets aan een ander over te laten. Is er altijd een bepaalde spanning, een moeten of een gevoel van druk.

Misschien sta je al stijf van de stress als je denkt dat er iets van je verwacht wordt. Je houdt nu alle ballen hoog, maar je bent waarschijnlijk ook doodmoe. Het resultaat is een leven dat niet meer van jou is en waarbij je lijf op den duur gaat protesteren.

In PRI-therapie laat ik je zien waar deze energielek vandaan komt en leer je wat je er zelf aan kunt doen om relaxed in het leven te staan.

Therapie

In 10 tot 20 sessies onderzoeken we in de diepte de kern van je onrust of stilstand en leer ik jou hoe dit patroon te ontmantelen. Hierdoor ga je richting geven op alle gebieden van je leven! Van te voren stuur ik je een intakeformulier en maak je een afweertest.

Hiervoor reken ik een tarief van €97,- per sessie.

Zicht-sessie

Soms heb je nog geen goed zicht op wat er precies speelt en waar je hulp bij wilt. Er is misschien onbestemdheid of verwarring.

Boek dan een eenmalige online afspraak van anderhalf uur in mijn agenda. We verkennen dan samen wat de kern van je last is en ik laat je zien hoe we dat kunnen ontmantelen. Ik noem dat een Zicht-sessie.

Hiervoor reken ik een tarief van €135,- . Van te voren ontvang je een korte vragenlijst en maak je een afweertest.

‘Er is een andere wereld in het hier en nu’

Bij aanvang van het traject was ik vooral bezig met wat er om me heen gebeurde. Ik voelde me te kort schieten in alles. En ik was verantwoordelijk voor het welzijn van anderen.
PRI heeft me bewustwording van het kind bewustzijn en het volwassen bewustzijn opgeleverd. Hoe het komt dat er een barrière tussen het volwassen- en het kind bewustzijn is.
Er is een nu andere wereld in het hier en nu.
Ineke
69 jaar

‘Groot gevoel van vrijheid en geluk’

Als ik het in een zin zou moeten omschrijven, dan zou ik zeggen dat door PRI mijn oude neiging om te ontsnappen en om altijd in beweging te zijn, veranderd is in een positieve beweging naar mijn kinderen en man toe; van een beweging van huis naar een beweging en verlangen naar huis.
Wandelen in de avond doe ik nog steeds, maar nu met mijn man samen.
Ik reis niet langer meer verborgen en ondergronds, maar bovengronds in het volle licht, en dat geeft een heel groot gevoel van vrijheid en geluk.’
client
44 jaar

‘Ik ben tot veel meer in staat dan ik ooit dacht’

Door PRI heb ik inzicht gekregen in de oorzaak van mijn destructieve emoties en gedachten. Hierdoor leef ik vrijer en neemt de angst me niet meer over. Ook weet ik nu dat ik tot veel meer in staat ben dan ik ooit dacht.
Kaylee
25 jaar

Therapie met PRI ontschuldigt en geeft een nieuw perspectief op je huidige leven.

Ik help je er graag mee.

Loop je vast op je werk? Vraag eens naar de voorwaarden bij je werkgever voor coaching met PRI.