PRI Therapie online, Zwolle en Amsterdam

Vervelende gevoelens in de diepte leren ontmantelen.

Angstklachten, faalangst, sociale angst en piekeren

Wanneer je last hebt van angsten, dan beïnvloedt dit je dagelijks leven op een nare manier. Ook lichamelijk ervaar je waarschijnlijk veel last. Misschien kun je niet in slaap komen of word je regelmatig wakker of zie je tegen de dag op vanaf het moment dat jij je ogen open doet.

Soms lijken angsten onlogisch en is er weinig begrip uit je omgeving. Het is ook niet goed uit te leggen wat je precies ervaart en al helemaal niet waarom.

Faalangst, sociale angst of je niet durven uitspreken of vragen durven stellen heeft zo’n grote impact op het leven. Het belemmert en maakt dat je op je hoede bent en situaties vermijdt. Soms ontwikkel je ook nog angst voor de angst! Dit kan weer leiden tot een paniekaanval.

Blijf er niet mee doorlopen! Er is een uitweg, als je eenmaal gaat begrijpen hoe je aan deze angst bent gekomen en waar het voor dient.

Ik leer je graag de angst te ontmantelen, zodat jij je:

  • vrij en onbelemmert kunt leven
  • je prettig in je lijf gaat voelen
  • geen enkele situatie meer hoeft te mijden

Frustratie, boosheid, onbegrepen voelen, stress

Wanneer je last hebt van frustratie en boosheid dan ontstaat dit vaak nadat jij je niet gezien of gehoord voelt. Misschien voel je je vaak onveilig en is het lastig om anderen te vertrouwen. Het is moeilijk om hier begrip voor te krijgen; misschien ben je zelf ook in de war over je gevoelens.

Deze gevoelens ondermijnen je leven: misschien loopt het stroef tussen jou en je partner. Of weet je vaak niet of je wel op je plek zit op je werk en wissel je regelmatig van baan. Alsof je je draai niet kunt vinden in deze wereld.

Blijf er niet mee lopen! Er is een uitweg als je eenmaal gaat ontdekken wanneer de frustratie begint en waar dit door komt.

Ik leer je graag hoe je afkomt van deze gevoelens, zodat jij:

  • verbinding met jezelf hebt
  • in vertrouwen met de ander kunt zijn
  • rust gaat ervaren; ook in je lijf

Schuldgevoelens, schaamte, minderwaardigheid, somberheid, depressief

Soms dragen we al ons halve of hele leven een zwaarte met ons mee. Het voelt misschien zelfs wel normaal deze gemoedstoestand. Je ziet anderen blij zijn, genieten en plezier hebben met anderen terwijl jij je in de diepte leeg, eenzaam en bij tijd en wijle wanhopig voelt.

Aan de buitenkant is er misschien niet veel te zien en je wil of kunt met anderen niet praten over hoe jij je voelt.

Weet dat het anders kan, ook al kun je je daar nu niets bij voorstellen!

Blijf er niet mee lopen! Er is een uitweg als je eenmaal gaat ontdekken dat deze afschuwelijke gedachten en gevoelens jouw echte ik aan het afdekken zijn. Deze ervaring is niet wie jij bent.

Ik leer je graag de weg terug naar jezelf zodat jij:

  • steeds meer vreugde en plezier gaat ervaren
  • loskomt uit de negatieve spiraal
  • gaat ontdekken wie je werkelijk bent: een liefdevol mens vol met kwaliteiten

Therapie / bewustzijnsontwikkeling

Je betaalt € 100 per sessie van een uur. Dit geldt ook voor de intake.
Vergoeding uit het aanvullend pakket van je verzekeraar is mogelijk. Kijk hiervoor op Zorgverzekering – NVPA of informeer bij je verzeraar.

Sommigen hebben 15 sessies nodig op hun hulpvraag op te lossen, sommigen doen er langer over. Het is een proces van bewustwording, dat voor iedereen anders verloopt.

Van te voren stuur ik je een intakeformulier en maak je een afweertest.

Wil je meer weten over mijn manier van werken met PRI: bezoek de website www.prionline.nl voor uitleg en inspiratie.

‘Er is een andere wereld in het hier en nu’

Bij aanvang van het traject was ik vooral bezig met wat er om me heen gebeurde. Ik voelde me te kort schieten in alles. En ik was verantwoordelijk voor het welzijn van anderen.
PRI heeft me bewustwording van het kind bewustzijn en het volwassen bewustzijn opgeleverd. Hoe het komt dat er een barrière tussen het volwassen- en het kind bewustzijn is.
Er is een nu andere wereld in het hier en nu.
Ineke
69 jaar

‘Groot gevoel van vrijheid en geluk’

Als ik het in een zin zou moeten omschrijven, dan zou ik zeggen dat door PRI mijn oude neiging om te ontsnappen en om altijd in beweging te zijn, veranderd is in een positieve beweging naar mijn kinderen en man toe; van een beweging van huis naar een beweging en verlangen naar huis.
Wandelen in de avond doe ik nog steeds, maar nu met mijn man samen.
Ik reis niet langer meer verborgen en ondergronds, maar bovengronds in het volle licht, en dat geeft een heel groot gevoel van vrijheid en geluk.’
client
44 jaar

‘Ik ben tot veel meer in staat dan ik ooit dacht’

Door PRI heb ik inzicht gekregen in de oorzaak van mijn destructieve emoties en gedachten. Hierdoor leef ik vrijer en neemt de angst me niet meer over. Ook weet ik nu dat ik tot veel meer in staat ben dan ik ooit dacht.
Kaylee
25 jaar

Therapie met PRI ontschuldigt en geeft een nieuw perspectief op je huidige leven.

Ik help je er graag mee. Online in Zwolle of Amsterdam.

Loop je vast op je werk? Vraag eens naar de voorwaarden bij je werkgever voor coaching met PRI.