Webinar 'opvoeden van pubers, niet te doen?!'

inhoud webinar

Verlang jij nog wel eens terug naar de tijd dat je kinderen klein waren? En je vertedert naar je peuter keek wanneer deze ‘Nee’ zei? Of je met grote ogen aankeek en alles nadeed wat jij deed? Naar de momenten dat een gezamenlijke ‘selfie’ nog leuk was? En ze toch een beetje tegen je opkeken omdat je die verjaardagstaart zelf gebakken had?

Je kind is inmiddels een puber en je kunt een ‘Nee’ niet meer horen. Of misschien ben je al blij dat er überhaupt nog een woord uit komt. De sfeer in huis is er een van ‘tishiergeenhotel’, maar een ontbijt samen zit er niet meer in.

Opvoeden van pubers valt niet altijd mee. Je maakt je misschien wel zorgen over hun (computer)gedrag en je voelt je buitenspel gezet. Hoe kun je nog doordringen tot je kind? 

Afspraken maken, straffen & belonen, huisarrest of dan maar een tijdje alles door de vingers zien? Het lijkt wel of niets werkt. 

Kortsluiting in jouw brein

Misschien voel je je schuldig, lijk je het nooit goed genoeg te doen of ben je inmiddels wel erg gefrustreerd van je kroost. Blijf je maar je best doen om een manier te vinden om de boel nog wat gezellig te houden? Maak je ruzie met je partner over de opvoeding? Of ben je bang dat het (nog verder) bergafwaarts gaat met je kind? Ondanks dat je er soms ook de humor van inziet, voel je je vaak niet goed over hoe het gaat.

Heb je regelmatig (een van) deze gedachten en gevoelens en ben je benieuwd wat je zelf kunt doen om hier verandering in te brengen? Dan is dit webinar interessant voor jou.

 

wanneer

Webinar: ‘Opvoeden van pubers, niet te doen?!’

Tijd: van 10.00 tot 11.00 uur 

Datum: woensdag 13 januari 2021

Bijdrage: € 7,50 (vooraf met een tikkie betalen)

Hoe werkt het?

Na inschrijven ontvang je automatisch een mailtje met wat meer informatie. Daarnaast ontvang je een tikkie via je telefoon met het verzoek je bijdrage van € 7,50 over te maken. Hiervoor kun je ook gerust samen met je partner meedoen.

Op de dag van het Webinar ontvang je een link naar een beveiligde online omgeving. Het is een interactief webinar waarin je mee kunt doen, maar ook gewoon kunt luisteren. 

Binnen een week na het Webinar sturen we je nog een opvolgmail.

inschrijven

Het webinar gaat in op de werking van ons brein: met voorbeelden uit de praktijk
Ons brein verwerkt dat wat er in ons leven gebeurt tot emoties en gedrag, op basis van wat het heeft onthouden vanaf dat we heel jong zijn. Krijgen we daar meer bewustzijn op, dan krijgen we ook meer grip op hoe we reageren op wat er in ons leven gebeurt. 

De PRI methode biedt een model en een praktische manier om met dit bewustzijn te kunnen werken.  Al heel vroeg in ons leven maken we dingen mee die pijnlijk waren en die we niet hebben kunnen voelen en kunnen verwerken op dat moment. Het is een imprint van iets wat pijnlijk is geweest aan het begin van je leven. Om dat niet te hoeven voelen, schieten we, ook nog in ons volwassen leven, in allerlei overlevingsmechanismen: de zogenaamde afweerlaag. Die laag is in ons volwassen leven niet meer helpend en daar kun je wat aan doen.

In het webinar leggen we uit dat:

 • Er altijd een aanleiding is dat we ons ‘niet goed’ voelen;
 • Gevoel ons wel degelijk kan ‘bedriegen’;
 • Hoe onze emoties aangestuurd worden.
 • En dat het mogelijk is om je te bevrijden van destructieve emoties en gedrag. Hoofd, hart en handen op één lijn!
lichter leven

Het webinar wordt gegeven Hester boersma (moeder, psycholoog en therapeut) en Willeke Verwoerd (moeder, therapeut en trainer)

DE WEBINARS ZIJN LIVE EN INTERACTIEF.

 
Wil je contact met ons opnemen? Klik hier.
contact opnemen

Willeke
Mobiel: 06 4837 8017

Mail: info@willekeverwoerd.nl

Hester
Mobiel: 06 1619 55 65
Mail: hesterboersma@hotmail.com

Meld je hier aan voor het webinar

  en ontvang een tikkie van € 7,50

  lichter leven

  ‘Deze webinars vind ik mooi om te geven. Ik geloof erin en heb zelf ondervonden dat er zoveel meer uit het leven te halen is wanneer je zelf weer ‘aan het stuur’ komt te staan en je daarmee overweldigende emoties als boosheid en je (daarna!) rot voelen over jezelf of je situatie kan ontdoen van de zwaarte. 

  Dat betekent zoveel voor jezelf en je kinderen. –Willeke-